facebook

Українець, визнаний найкращим боксером світу, у Сочі виголосив промову українською(відео)

Міжнародна боксерська асоціація визнала українського боксера Олександра Хижняка найкращим боксером світу незалежно від вагових категорій у 2017 році. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації боксу України, пише 24 канал.

Цікаво, що таку ж нагороду отримав український боксер Олександр Усик у 2011 році.

Так, у 2017 році Хижняк отримав всі можливі золоті нагороди боксерських змагань. Він став чемпіоном Європи у віковій групі до 22 років, отримав титул найкращого боксера на чемпіонаті Європи в Харкові, а також виграв золото чемпіонату світу в Гамбурзі.

“Подібні нагороди стали неабияким стимулом для того, щоб ще з більшою мотивацією працювати задля здобуття нових вершин. Моя головна мета – нагорода Олімпійських ігор і зроблю все від себе можливе аби якомога краще підготуватися до ліцензійного чемпіонату світу 2019 року та здобути перепустку на Олімпіаду Токіо-2020”, – сказав Хижняк про свою нагороду.

Раніше Олександр Хижняк встановив національний рекорд за кількістю виграних титулів за рік.

“Мені надзвичайно приємно бути серед найкращих боксерів світу. Дуже приємно представляти саме свою країну тут і на різних у всьому світі. Хотілось подякувати своєму батькові, тренеру за постійну підтримку та допомогу”, – сказав найкращий боксер року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...