facebook

Зірка “Кварталу 95” Степан Казанін похвалився красунею-дружиною і синочками

Актори “Кварталу” провели спільну сімейний відпочинок.

Актори студії “Квартал 95” не так давно повернулися з відпустки, яку провели з дружинами і дітьми на острові Тенеріфе, Іспанія.

Вони поділилися своїми враженнями від поїздки і яскравими фотографіями з родинами.

“Наша відпустка була запланована раніше, ніж фестиваль “Весело” студії “Квартал 95″ в Азербайджані, тому моя дружина з дітьми вилетіла трохи раніше, а я до них приєднався вже за декілька днів”, – розповів Степан Казанін.

За словами актора, разом з ними зі своїми родинами на острові відпочили Юзик (Юрій Корявченков), Валерій Жидков та Міка Фаталов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“В один із днів ми поїхали кататися на яхті з прозорим дном, де могли спостерігати за життям маленьких китів, які були схожі більше на дельфінів. Також на Тенеріфе ми познайомилися з місцевим співтовариством українців, які запросили нас у гори на шашлики.

Ще ми побували поруч з діючим вулканом, де знімають багато голлівудських фільмів, і проїхали буквально крізь хмари. Вечори ж запам’яталися теплими посиденьками у теплій компанії за келихом сангрії”.

Місцеві парки розваг на Тенеріфе відомі у всьому світі.

“Ми відвідали з дітьми шоу косаток, дельфінів і папуг, а ще поспостерігали за життям рожевих фламінго”, – каже Степан.

В один із днів Казанін влаштував сімейну фотосесію на фоні одного з найгарніших пляжів. Зі своєю дружиною Наталею Степан разом вже багато років, і цьогоріч пара відсвяткує 25-річчя від дня весілля.

Їхньому старшому сину Степану вже 19, а молодшому Петі зовсім скоро виповниться 8 років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...