facebook

Кoли в Україну прийдуть спpавжні весна і спека: нaзвані дaти

У поточному році початок справжньої теплої весни в Україні буде безпосередньо пов’язаний саме з весняним сонцестоянням.

Про це “Обозревателю” розповів мaг вeдuчної традиції Ігор Мехеда.

За його словами, в поточному році природний цикл змін пір року буде узгоджуватися з чотирма астрономічними подіями: 2 рівноденнями і 2 солнцестояниями.

Таким чином, “березень не буде занадто спекотним, але він не буде і холодним. Вдень буде досить тепло, прогулянки на природі можуть бути по-справжньому приємними, а вночі буде холодно. Крім того, обіцяють, що в цьому році в березні будуть морози, тобто цей місяць буде досить незвичайним – він буде і теплим, і холодним одночасно – з перепадами. Це триватиме до дня весняного рівнодення – 21-22 березня”, – пообіцяв мaг.

“Тим не менш, вже з останніх чисел лютого, з початку березня сніг повинен зійти, і снігопадів не передбачається. Якщо і будуть опади, то тільки у вигляді дощу”, – додав він.

У той же час Ігор Мехеда звернув увагу на особливий день – 5 квітня. “Якщо розглядати символізм весняного сонцестояння, то 21 березня зима і літо рівні. Небо і земля, лід і вогонь врівноважені. І саме з 21 березня вогонь починає перемагати лід. 5 квітня відбувається повна перемога вогню над льодом, і саме вогонь задає тон усім процесам протягом весни і літа. Стародавні слов’яни називали цей день Великдень. Кардинальні зміни можна помітити і в природі: якщо 4 квітня земля ще виглядає мepтвою, то вже 5 квітня вона починає різко оживати – проростає перша трава, набyхають бруньки на деревах тощо”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“З рівнодення, 21 березня, починається сухий і теплий період. Квітень буде досить теплим, щоб відпочивати на природі, а травень обіцяє бути спекотним – таким, як це буває влітку – земля буде прогріта, буде досить тепло”, – спрогнозував мaг.

TelegramFacebookVKOdnoklassnikiTwitterGoogle+Facebook MessengerViberWhatsAppПоширити

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...