facebook

Сюжет проекту “Інспектор. Міста” наробив неабиякого гaласу на Прикарпатті(відео)

Щовівторка в проекті “Інспектор. Міста” на “1+1”  ведучий Володимир Остапчук проводить інспекції в одному з шести міст України, щоб дізнатися, в яких закладах жителі можуть отримати дійсно європейську якість послуг, а де ця якість залишає бажати кращого.

У вчорашньому випуску  телеглядачі побачили інспекцію невеликого містечка Долина в Івано-Франківській області. Телеведучий поділився своїми враженнями і розповів, чому для перевірки було обране саме це місто:

“Долина може стати українськими Карловим Варами. Там є унікальні соляні шахти і мінеральні води. При правильному підході за кілька років це містечко може стати “туристичною Меккою”. Але місцеві жителі не помічають своїх багатств”.

Телеведучий покаже переваги перспективного міста, вкаже на недоліки в його благоустрої, а також передасть меру Долини список рекомендацій для поліпшення життя місцевих жителів.

Зйомки в місті Долина стали одними з найскладніших для знімальної групи і перетворилися на справжній детектив. Телеведучому і його команді вдалося виявити схему махінації з простроченими іноземними ліками, які без ліцензії поширювалися жителям міста в центральній лікарні. Люди, причетні до неї, організували стеження за командою проекту, а коли Володимир Остапчук вийшов на слід шахраїв, спробували силою перешкодити діям команди інспектора. Ситуація стала настільки напруженою, що для власної безпеки, ведучому і знімальній групі довелося вночі переїхати до іншого міста.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Знімальна група вже не відчувала себе в безпеці в Долині. Після інспекції за нами почали стежити. Ми зробили коло по місту, але автомобіль все одно продовжував їздити за нами. Нашому водію вдалося притиснути переслідувача до узбіччя. Але водій відмовився виходити з машини і почав тікати”, – згадує Володимир один зі знімальних днів.

Під час інспекції Володимир Остапчук написав заяву в поліцію. Які результати покаже розслідування правоохоронних органів, і як зміниться життя в Долині через місяць, телеглядачі дізнаються вже сьогодні в новому випуску програми.

Як пише видання PressCentr, аби перевірити на порядність міського голову, журналісти перекинули на його мобільний рахунок 200 гривень, а згодом зателефонували та попросили повернути. Однак мер проігнорував дзвінки. Тоді знімальна група пішла у міськраду. Мер Володимир Гаразд розповів журналістам, що був зайнятий. Проте гроші погодився повернути.

Вихід програми обурив міського голову, він вважає, що ревізія була здійснена поверхово. Журналісти не вникали в роботу комунальних закладів, а лише висмикнули необхідний їм факт, на основі якого зробили висновок.

Мер пообіцяв перевірити деякі факти висвітлені журналістами.

“Вони багато чого вирізали, перекрутили, поміняли місцями, дати і години, подали так, як їм треба. Ми за кожним фактом проведемо публічне висвітлення своєї позиції і будемо подавати в суд”, – заявив міський голова.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...