facebook

Дружина Луценка прокоментувала розкішний відпочинок на Сейшелах

Родина Луценків прокоментувала свої “зимові канікули” на Сейшельських островах, які викликали обурення в українців. Як виявилося, й сам Генеральний прокурор, і його дружина, народний депутат, заробляють цілком достатньо, аби дозволити собі кілька днів “райського відпочинку”. Тим більше, що окрім основної роботи на благо держави, Юрій та Ірина Луценки допомогають потребуючим та піклуються про нужденних.

Про це пише Народна Правда з посиланням на повідомлення подружжя у соціальній мережі Фейсбук.

Як зазначив Генпрокурор, тижневим відпочинком на островах їхня родина вбила одразу декілька жирних зайців – супроводжували сина та невістку у “медовий місяць” після весілля та відзначали тридцятиріччя спільного життя.

За переліт заплатив син, повідомив Юрій Луценко, додавши, що за проживання на острові, приблизно 20 тисяч доларів на трьох, він з дружиною оплатив з власної кишені.

Також Юрій Луценко підкреслив, що він отримує від 130 до 220 тис грн щомісяця, а його дружина – більше 110 тисяч.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У свою чергу Ірина Луценко наголосила, що ця “новорічна” відпустка була особливою оскільки на роботі доводиться працювати аж до півночі та пізніше.

“За таких умов сімейні вечори з дітьми та рідними – це розкіш, а можливість провести час всім разом – безцінна”, – підкреслила народний обранець від “Блоку Петра Порошенка.

Окрім того, “на десерт” і Юрій, і Ірина Луценки докладно проінформували, кому вони останнім часом допомогали фінансово.

Нагадаємо, раніше Генпрокурор України Юрій Луценко підкреслював, що його родина досить заможна й їм вистачає легальних задекларованих доходів, аби відпочивати на екзотичних островах.

Раніше повідомлялося, що син генерального прокурора, 28-річний Олександр Луценко, подарував батькам поїздку за кордон за 170 тис. грн.

Додамо, що Президент України Петро Порошенко новий 2018 рік зустрічав вдома, кілька днів провів в Івано-Франківській області, а потім відвідав з приватною поїздкою Мальдіви.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...