facebook

Українці масово одягаються у секонд-хенді

Навіть голлівудські зірки іноді дозволяють собі пошукати овновки у секонд-хенді. Модель Кейт Мосс та актриса Джулія Робертс теж не нехтують одягом із барахолок. Поношену сукню актриси побачили усі, хто слідкував за церемонією нагородження “Оскар”.

За статистичними даними в Україні втричі збільшилася кількість секонд-хендів. Українці не люблять признаватися, що одягаються у подібних магазинах. Однак, до секонд-хенду полюбляють заходити і заможні знавці “фешн-стилю”, і пересічні кияни, які хочуть збагатити свій гардероб.

Епатажна модниця Олена Волк, яка веде фешн-блог, останнього разу придбала новий одяг всього за 125 гривень. Говорить, що піджак від “Шанель” тут можна знайти за 70 гривень, брюки – за 40 гривень, а пальто – за 300 гривень. Підтвержує, що іноді трапляються знижки на одяг до 50%.

Як раніше писала “Народна Правда”, індустрія ношеного одягу стала одним з найприбутковіших бізнесів в Україні. Попит на “секонд-хенд” за останні роки зріс удвічі і увійшов в 30 найбільших наповнювачів бюджету країни.

Додамо, що у вересні 2017 року, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, продажі імпортних вживаних автомобілів в Україні підвищилися майже в 2 рази до 5 336 тисяч одиниць.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...