facebook

“Далі буде все цікавіше”: Тіна Кароль прокоментувала скaндaл з “Борисом Апрелем”(відео)

Знаменита українська співачка Тіна Кароль і члeн журі восьмого сезону шоу ” Голос країни ” висловилася з приводу cкaндaлу, який стався після першого випуску проекту.

На відео, яке опублікував PR-директор зірки Павло Орлов на своїй сторінці в Instagram, Кароль подякувала користувачам Мережі за те, що вони залишилися небайдужі до виступу виконавиці Зіанджі, раніше відомої в Україні під ім’ям Борис Апрель.

Крім того, Тіна прокоментувала слова блогерів про її зарозумілості і негативну оцінку виступу Зіанджі.

“Друзі, я бачу ваше обурення. Це добре, що у нас є настільки свідоме суспільство і дякую, що ви висловлюєте ваші  думки. Для всіх тих, кого турбує тема зарозуміла я чи ні – звичайно ні. Ці слова сказані не в адресу Бориса Апреля. Вам варто подивитися шоу далі. Адже за підсумком єдиним його союзником стану я.

Також Тіна Кароль, яка назвала номер Зіанджі “фаст-фудом”, пояснила свої слова:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Що мається на увазі під словом” фаст-фуд “? Є такий вислів в шоу-бізнесі. Його ще називають “хайп”. Це те, що тут і зараз актуально, миттєво продається, то, що миттєво приносить рейтинг. “Фаст-фудом” називають “хайповими” новини, “хайпові” пісні.

Не важливо, який термін у них, скільки вони будуть звучати. Головне, що вони тут і зараз створили прецедент. А це був прецедент. І Потап, як продюсер, майстер вести ось такі проекти і бачити їх “.

На завершення відеозвернення Тіна Кароль зізналася, що вона позитивно ставиться до Бориса Апреля в новому образі:

“Боря, безумовно, йде проти течії. Це завжди буде “так” і “ні”. Зі свого боку, ви знаєте, як я ставлюся до всіх учасників. І побачите. Адже сезон вже відзнято, крім прямих ефірів. Ви побачите, який добрий Боря і як добра я до нього. Як дружні всі ми “.

О Зиандже #голоскраїни

Posted by ТИНА КАРОЛЬ on Montag, 29. Januar 2018

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...