facebook

Заміж за американця: “Каже, що багатий. Але сорочка дірява, джинси затерті, ніби з гуманітарки. Мільйонери ж такого не носять”

Катерина – студентка педагогічного університету. З нею я познайомилася на курсах англійської. Вона пішла вчити мову, щоб знайти жениха-американця. А до цього навіть брала участь у кастингах на телешоу “Холостяк” і “Весілля наосліп”, реєструвалася на сайтах знайомств, і двічі заповнювала анкету на Грін-карту. А вже у березні подалася в шлюбне агентство, пише gazeta.ua.

Тож її фото вподобав двічі розлучений американець Ентоні, який прилетів у Київ із Вашингтона на тиждень. Проте, на побачення Катя ходила з перекладачем.

– Щось я йому не вірю, – розповідала. – Каже, що багатий. Має свій магазин і ферму, але сорочка дірява, джинси затерті, ніби з гуманітарки. Мільйонери ж такого не носять. Крім того, жінку шукає українку, а його бабуся родом із Чернівців.

І вже на третьому побаченні Ентоні освідчується Каті і дарує їй срібну обручку своєї матері.

– Срібну, ти представляєш? Наче я на золоту не заслужила, – обурюється Катерина. – Сказав, щоб готувала документи. Але я вже передумала з ним їхати. Ну якщо на обручку грошей зажав, то не бачити мені його мільйонів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тому Ентоні полетів до Вашингтона, а вже через два місяці виставив фото зі свого весілля у Fасеbооk.

– Уяви, якого я жениха прoшльoпaла, – каже Катерина і демонструє знімки. А на фото Ентоні разом з Оксаною, перекладачкою, що разом з ними ходила на побачення. Фото з відпочинку на Маямі підписали honeymoon with sweet girl. А вона ще й у дорогому кyпaльнuку від Victotia’s Secret, а він – у синіх плaвкaх.

І вже у травні Катерина знайомиться з мулатом Марком.

– Він особливий, – розповідає дорогою до метро. – Він носить джинси від Gucci, а пахне Armani. А ще в нього годинник Girard за 10 тисяч баксів. Каже, що прилетів із Чикаго на три тижні. Так як вдень він на переговорах, то ввечері ходимо в нічний клуб. Учора забув портмоне – за вхід і вечерю довелося заплатити мені. По-моєму, доля дала мені другий шанс.

Але, Катерина замовкає, коли раптом зустрічаємо її Марка біля метро Виставковий центр. Він торгує шаурмою.

Автор – Анна Чирук

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...