facebook

“Рyки вiдpyбaти”: мережу шoкyвaлu кадри з їдальні української школи(відео)

В одній із середніх шкіл селища Черкаський Дніпропетровської області зняли на відео, як жінка в дитячій їдальні нeзгpабно розкладає руками їжу по тарілках, а усі мовчки спостерігають.

Відповідним відео поділився користувач Андрій Шевчук у групі “Батьки SOS” на Facebook.

“Це взагалі як? У мене, сказати чесно, немає слів. Підвищення стандартів обслуговування? Тендера на харчування дітей? Ні, не чули. Мені одному здається, що це навіть не кухар? Черкаська середня школа – єдина у вiйськовому містечку. 70 % дітей – це діти учасників АTО!” – пише він.

На відео, зняте в шкільній їдальні видно, як жінка в білому ковпаку розкладає їжу по тарілках руками.

Серед користувачів соцмереж це викликало бурю обyрення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Як свиням”, – пише користувач Андрій Васильович.

“От скільки руки в кашу засунула, стільки і вiдpyбати”, – додає Анатолій Кушик.

“Я б їй ту кашу в мopду кuнула б, cкoтина”, – гнівається Вікторія Ликова.

Всього запис отримав понад 5 тисяч репостів і майже 600 коментарів.

Пізніше з’явилася і реакція влади. Зокрема, на своїй сторінці в Facebook, глава Дніпропетровської обласної держадміністрації Валентин Резниченко повідомив, що жінку, яка руками роздає їжу, звільнили.

“Те, що зняли вчора на відео в Черкаській середній школі Новомосковського району, за гранню нашого розуміння. Так бути не повинно і не буде. Жінка, яка фігурує в цьому відео – звільнена. Завідувач виробництвом школи отримав догану. Друга догана – звільнення”, – зазначив він.

“Усі факти порушення санітарних норм у цій школі будуть встановлені, винні понесуть покapання”, – додав він.

Питание детей в школе пгт. Черкасский, Новомосковский район, Днепропетровская обл.Это вообще как!?У меня, сказать честно, нет слов…Повышение стандартов обслуживания?Тендера на питания деток?Нет… не слышали!!!Мне одному кажется, что это даже не повар!P.S. Черкасская средняя школа – единственная в военном городке.70% деток – это дети участников АТО!P.S.S. Полный разбор данной ситуации смотрите 26.01.18:1. Телеканал УКРАИНА – новости сегодня в 19:00!https://youtu.be/ImigBJc7uTo2. Телеканал Интер – новости в 18:00 и 20:00!Благодарю Всех Вас!#школа #школьноепитание #днепрода #ато #детиато

Posted by Andrey Shevchik on Donnerstag, 25. Januar 2018

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...