facebook

Максим Галкін розповів, на що прирeкло його дітей cурогaтне матeринство

Максим Галкін часто розміщує в Instagram зворушливі відео і фото з дітьми. Але ж коли Ліза і Гаррі тільки з’явилися на світ, Галкін мав намір приховувати своїх дітей від фанатів.

Нещодавно він відкрив правду про те, що ж вплинуло на його рішення пускати сторонніх у своє особисте життя.

Максим зізнався у інтерв’ю з Оленою Север, що Ліза і Гаррі, які народилися за допомогою сурогaтного материнства, з найперших днів були прирeчeні на публічність.

У звичайному випадку можна було б приховати від оточуючих, що діти з’явилися на світ незвичайним способом, але Максим і Алла Пугачова такого варіанту розвитку подій були з самого початку позбавлені.

“У них незвичайна доля. Все-таки діти, які з’явилися від сурогaтного материнства, як правило, залишаються анонімними: їх оточення і майбутні однолітки ніколи цього не дізнаються. У випадку з моїми дітьми або дітьми Філіпа вони вже прирeчені на публічність, тобто на обговорення всього цього.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

При тому, що зараз це вже стає нормою, це все одно залишається анонімним. Тому діти, які так з’явилися, ніколи не зіткнуться з можливими осудами і пересудами в своєму майбутньому житті. Фактично ми в даному випадку маємо справу з, так би мовити, першим таким досвідом в Росії. Тому я хочу їм дати можливість “плюс старту”. Я хочу показати вам їх у всій красі – це чудові діти. Тому, що в цьому питанні в Росії, на жаль, все ще багато дрімучості!” – розповів Максим в програмі “Север. Невигадані історії”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...