facebook

“Я тебе на війну не посилала…”: В Мережі обговорють вчинок контролера в метро

Татьяна Примак, розповіла таку історію.

Сьогодні стала свідком не приємної ситуації. Зайшовши в метро Житомирське, застала таку картину, молодий хлопчина з військовою сумкою, намагається щось пояснити черговій по турнікету, конечно не можу пройти мимо…

Виясняється солдатік їде з шпиталю до дому за речами, бо до 17-00 повинен бути в Житомирі в частині, посвідчення убд передавав мамі для зібрання довідок по місцю проживання,показує черговій виписку де вказано прізвище, номер і серія убд, і пояснює що не вистачає 1 гривні на квиток, дозвольте пройти.

І що ви думаєте, ця с…ка, чи кукарела не знаю яке слово підібрати, начинає розказувати, я тебе туди не посилала, ну і що що ти воював, воюй дальше, маєш проблеми зі здоровьям, ну і що? це твої заботи… реально я б її прибила… не було багато часу щось цій курці розказувати, витянула гроші і дала своєму побратиму, малий служить в 13 баті 95 бригаді.

Так обідно за таких бійців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

І ще допис цієї історії. Коли показував документи, випав продатестат, підняла дівчинка і віддала в руки цій потворі, малий пішов брати жетона, а воно каже: “на, це цього больного на голову листочок” і тут мене порвало на «красиві» життєві слова… от так малята!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...