facebook

“Я б тебе закопав тут на місці”: Нові подробиці мерзенного скандалу в “Буковелі”

Відомий гірськолижний курорт “Буковель” в Карпатах опинився в епіцентрі гучного скандалу. Дружина одного з туристів Юлія Гармаш, опублікувала в мережі пост, в якому розповіла. що її чоловік Олексій був побитий співробітниками курорту.

Відзначимо, що в “Буковелі” вже заявили, що провели службове розслідування, але нібито жоден із співробітників курорту не бив Олексія. А постраждав він від руку іншого відпочивальника.

– Розкажіть всю історію з самого початку. За що побили вашого друга?

– Ми стояли в самому низу, чекали підйомник. Була велика черга, всі досить тісно стояли. Зліва проходив лижник, який штовхнув спочатку чоловіка у віці 50-60 років, а потім Олексія. Той зробив йому зауваження. У відповідь він розлютився, зняв лижі і сказав: “Я “лижний патруль”. А ти хто такий?”. Почався конфлікт.

Чоловік, який був ззаду, теж вписався. Сказав: “Я свідок. Ти просто співробітник. Так що знай своє місце і стій в черзі”.Почалася сварка, але оскільки це затримувало всю чергу, то мужик просто пообіцяв розібратися на верху.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ми піднялися на гору, де нас вже чекали двоє. Я підійшов до Олексія. Він планував з ним просто поговорити, може написати скаргу, що той поводився некоректно. Але ці двоє почали з погроз, а потім з’явилося ще пара людей. Один з них теж був в куртці “лижного патруля”, а другий у звичайній.

Ми почали чомусь переміщатися до будівлі оператора, вони почали все більше загрожувати. Один з них говорив: “Я б тебе закопав тут на місці, якби була інша ситуація”. Потім біля будки вони почали Льошу пхати, і навіть намагатися якось вдарити – хто ногою, хто рукою.

Я його закрив собою, а Олексій почав намагатися кликати поліцію, тому що вже почалися фізичні дії. Але зрозуміло, що поліції там не було.

Після цього він почав намагатися лізти в будку оператора, де сподівався знайти когось з адміністрації. В результаті Льоша таки зайшов всередину, думав що там спасеться, але будка оператора виявилася ще гіршим місцем.

Менше свідків, камер. У якийсь момент я не догледів. І один з цих “патрульних” просто взяв і з правої гарненько його вдарив в щелепу. Олексій як стояв, так і впав.

– А вони були тверезі чи ні? Може запах йшов?

– Та ні. Вони, до речі, самі питали у нас про це. Я думаю, що вони були тверезі, тому що на роботі все-таки.

Але у них у всіх були камери на головах. До речі, цими камерами вони нам намагалися погрожувати, що зараз все запишуть. Ми у відповідь говорили: “Звичайно! Все записуйте. А ми потім покажемо що ви творите”. В “Буковелі” всюди повно камер, але чомусь все виявилося “розряджене” в цей момент.

Я так розумію, що цей “лижний патруль” побачив, що Льошу відкачали нашатирем, а потім просто взяли і поїхали по схилу вниз. Більше ми їх не бачили.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...