facebook

“Помер у лікарні”: У Києві чоловік захищаючись від побоїв вбив брата

На лінію «102» надійшло повідомлення про бійку в квартирі будинку Солом’янського району столиці. На місце прибули медики та слідчо-оперативна група, яких зустріла господиня квартири, де відбувалася подія, передає Корупція.Інфо.

«Жінка розповіла правоохоронцям, що разом з 40-річним сином знаходилася вдома, коли повернувся старший. 45-річний чоловік почав лаятися, а потім підбіг до брата і почав його бити ногами по голові. Молодший спробував сховатися на кухні, а потім схопив ніж і кілька разів ударив ним родича. Чоловік знепритомнів, тому мати викликала «швидку» і поліцію. Потерпілого відвезли в лікарню, де він згодом помер.

З місця події правоохоронці вилучили змиви речовини бурого кольору і кухонний нож.40-річний чоловік зізнався у скоєному і розповів поліцейським, що старший брат часто бив його без причини. Киянина затримали і доставили в управління поліції », – йдеться в повідомленні.

Слідчі Солом’янського управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...