facebook

“Але потім їх щось перемогло”: Аваков і Яценюк не прибули в прикарпатську резиденцію президента

Лідери “Народного фронту” Арсеній Яценюк і Арсен Аваков не прибули на нараду в прикарпатську резиденцію президента, де обговорювалися перспективи другого терміну Петра Порошенка, передає Корупція.Інфо

Президент України Петро Порошенко на минулих вихідних запросив в свою резиденцію в Гуті Івано-Франківської області групу політичних соратників, однак лідери «Народного фронту» Арсеній Яценюк і Арсен Аваков проігнорували запрошення. Про це пише головний редактор LB.ua Соня Кошкіна.

«Першопричиною неявки Арсенія Петровича називали біль в спині, але потім його щось перемогло, і в аеропорт Івано-Франківська за колишнім прем’єр-міністром навіть вислали машину, проте він так і не з’явився», – повідомила головний редактор з посиланням на обізнані джерела.

Відмова керівників «Народного фронту» приєднатися до «стратегічної наради», присвяченій перспективам переобрання Порошенка, може бути пов’язана з невірою в успіх, зазначає автор.

«Припустимо, – не важливо навіть, на яких умовах – ми вже сьогодні відкрито виступимо на підтримку президента. Але мине півроку, а потім виявиться, що його рейтинги просто не дозволяють обратися повторно. Ну, ніяк не дозволяють. Що це означає? Значить, що ми тонемо разом з ним. А навіщо нам це треба? »- сказав на умовах анонімності один з високопоставлених членів «Народного фронту».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...