facebook

А чому не мінімальну зарплату? Рінату Ахметову заборонили витрачати на свої потреби понад 20 тис. Євро

Обмеження введені в зв’язку з заморожуванням активів олігарха Українському бізнесменові Рінату Ахметову заборонили витрачати на свої потреби понад 20 тис. Євро в місяць, передає Корупція.Інфо

Таке рішення ухвалив Окружний суд Нікосії (Кіпр). Як повідомляється, заборона пов’язана з заморожуванням активів Ахметова.

Згідно з текстом рішення суду, відповідачі можуть витрачати не більше 20 тис. Євро на покриття судових витрат. Якщо ж відповідачі є фізичними особами, вони мають право витратити додаткові 20 тис. Євро на власні особисті потреби, такі як проживання, харчування тощо

Також суд дозволив використовувати ще 20 тис. Євро щомісяця для забезпечення безперебійної роботи підприємств та підприємств, що належать відповідачам. Нагадаємо, 5 січня цей же суд заморозив активи Ріната Ахметова на суму 820 млн доларів.

Таке рішення було прийнято за позовом компанії Raga Establishment, яка належить колишньому голові правління “Родовід банку” Денису Горбуненко. Компанія стверджує, що бізнесмен практично не заплатив за куплений у неї “Укртелеком” У свою чергу, Ахметов заявив, що буде оскаржувати рішення про замороження активів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У жовтні 2017 року Господарський суд Києва, задовольнив позов Фонду державного майна України щодо приватизації українським бізнесменом Рінатом Ахметовим компанії “Укртелеком” і повернув компанію в державну власність.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...