facebook

Радикальні методи в дію: Ляшко пропонує каструвати педофілів

Радикальна партія підготувала законопроект, який передбачає хімічну кастрацію педофілів.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат і лідер партії Олег Ляшко, передає Корупція.Інфо.

“Педофілів, які нападають на наших дітей, ми зробимо не тільки відомими всій Україні. Наш законопроект передбачає хімічну кастрацію педофілів, щоб ці збоченці більше нікому не погрожували”, – написав депутат.

“Всі батьки повинні радіти за своїх діточок, а не плакати від наруги над ними”, – додав Ляшко.

Таким чином нардеп прокоментував випадок, про який раніше на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник кримінальної поліції України В’ячеслав Аброськін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Так, літні жителі Херсонщини звернулися в поліцію, помітивши на тілі онучки сліди сексуального насильства. Правоохоронним органам вдалося встановити, що дівчинку гвалтував співмешканець їхньої дочки, яка залишила дитину батькам на деякий час.

“Коли бабуся купала дитину, побачила ознаки втручання в статеві органи малюка. Дитина проживає з матір’ю в Херсонській області. Вже встановлено, що трирічну дівчинку гвалтував співмешканець доньки. Проводяться необхідні слідчі дії”, – написав Аброськін.

При цьому начальник кримінальної поліції вказав на частоту подібних злочинів і привів в приклад позицію міністра юстиції Польщі.

“Я пишаюся позицією міністра юстиції Польщі Збігнєва Зьобро:” Право на охорону наших дітей ми ставимо вище анонімності злочинців. Закон повинен захищати дитину, а не педофіла. Злочинець, який ображає дітей, повинен усвідомлювати дуже серйозні наслідки: не тільки багаторічний вирок, а й втрату анонімності”, – процитував він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...