facebook

“Не жаліє про скоєне й не збирається каятися”: У Нацполіції розповіли деталі слідства у справі Ноздровської

“Відвертого зізнання” підозрюваного не було, повідомив перший заступник голови Нацполіції.

“Ні про яке відверте зізнання підозрюваного мова не йде. Виключно завдяки зібраному масиву речових доказів ми встановили підозрюваного”, – про це перший заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін написав у Facebook., передає Корупція.Інфо.

Він також розповів: “Під час бесіди після затримання я особисто спілкувався з особою, яку ми обґрунтовано підозрюємо у скоєнні злочину. Людина не розкаюється у скоєному й не збирається каятися”.

Аброськін додав, що деякі “фахівці” продовжують надавати поради поліції, як їй треба працювати: “Розкриття злочинів – це надважка робота по зібранню речових доказів, відтворенню обставин злочину, встановленню особи, яка скоїла його, та подальше затримання. Не можна затримувати людину, бо “хтось щось чув та додумав”.

Тіло адвоката знайшли у річці на Київщині 1 січня 2018 року. Поліція встановила: жінка загинула від множинних колото-різаних ран. Ключовою версією вбивства є професійна діяльність Ноздровської. Вона кілька років домагалася покарання для водія, який на смерть збив її сестру у вересні 2015 року. Це Дмитро Россошанський – племінник голови суду Вишгородського району. У травні 2017-го Росошанського засудили до семи років ув’язнення. Від нього Нозровська, за словами її знайомих, не раз отримувала погрози. Додамо, що для розслідування справи Ноздровської створили координаційний штаб. На даний момент до розслідування вбивства Ноздровської залучені 300 співробітників Нацполіції.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...