facebook

Хілларі Клінтон три години допитували в ФБР

Кандидат в президенти зновувідповідала на питання, пов’язані зелектронним листуванням

46_main

Кандидат в президенти США відДемократичної партії Хілларі Клінтонпровела в ФБР кілька годин,відповідаючи на питання про порушення при використанні неюособистої електронної пошти напосаді держсекретаря США, – передає Кореспондент.net з посиланням на американськийтелеканал CNN.

“Хілларі Клінтон провела в ФБР три з половиною години в рамках розслідування про використання нею приватного поштового сервера, коли вона очолювала Державнийдепартамент”, – наголошується в повідомленні з посиланням на офіс кампанії кандидата впрезиденти США.

У той же час відзначається, що екс-глава держдепу сама погодилася на інтерв’ю в ФБР, щоброзставити всі крапки над “i” в розслідуванні.

“Клінтон добровільно свідчила сьогодні вранці про електронну пошту, яка була у неї врозпорядженні, коли була держсекретарем. Вона із задоволенням скористалася можливістюдопомогти Міністерству юстиції прийти до висновків. Поважаючи процес слідства, вона небуде коментувати своє інтерв’ю (ФБР – прим.)” , – зауважив з цього приводу представниккандидата в президенти Нік Меррілл.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомлялося, кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтонприєдналася до щорічного гей-параду Pride в Нью-Йорку, щоб висловити свою підтримкуЛГБТ-спільноті США.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...