facebook

Соціальні служби знайшли, куди прилаштувати 92-річну рівнянку, від якої відмовилися рідні

Історія про довгожительку із Рівного, 92-річну Елоїзу Дмитрівну, яка вже понад чотири місяці живе у міській лікарні, сколихнула все Рівне. Від бабусі фактично відмовилася її онука, яка живе біля Києва. Лікарі не знади що робити з жінкою, адже сама вона проживати не зможе, а утримувати її у лікарні довше не мають права.

Врешті, як розповіла заступник начальника міського управління соцзахисту Олена Петрик журналістам видання «Рівне Вечірнє», онука жінки приїжджала до Рівного. Але забрати бабусю до себе відмовилась. Говорить, що живе під Києвом та немає змоги її доглядати. Тож Елоїзу Дмитрівну з міської центральної лікарні Рівного передадуть до будинку престарілих. Це зроблять, як тільки довгожительці поновлять документи.

Нагадаємо, що старенька уже більше чотирьох місяців перебуває у лікарні. Її знайшли знесиленою у своїй квартирі рятувальники. Бабуся мало про себе пам’ятає, адже страждає на церебральний атеросклероз. У лікарню потрапила голодна та страшенно виснажена. Виходжувати стареньку довелося лікарям.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...