facebook

Вирішили показати зуби: Тітушки від московського патріархату побили ветеранів АТО, учасників акції “ПринесиЛяльку”

У суботу, 6 січня, в Запоріжжі побили учасників АТО, які принесли ляльку до храму УПЦ МП, передає Корупція.Інфо

Подробиці інциденту розповів блогер Юрій Гудименко.

“Сьогодні двоє ветеранів АТО поїхали до однієї з церков Московського патріархату покласти ляльки. Охоронець церкви викликав «православних тітушек» – силове крило УПЦ МП, організацію «Радомир», які раніше охороняли комуністів на травневих мітингах і брали участь в заходах розпущеного «Беркута», – пише Гудименко в Facebook.

За його словами, «Радомировці» побили ветеранів АТО. У одного хлопця зламана рука, інший відбувся синцями.

У відповідь, додав блогер, запорожці зібрали натовп в пару десятків людей і зі ЗМІ прийшли до тієї ж церкви.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Цього разу тітушек чомусь не було (раптово, так), і хлопці спокійно поклали іграшки, які – знову ж раптово – ніхто не став прибирати і взагалі протидіяти, зате священики, які залишилися без силової підтримки, викликали вісім (!) екіпажів патрульної поліції, яка, втім, не особливо завадила людям. Московський патріархат вирішив показати зуби. Ок. зуби так зуби. зуби – можна поправити”, – зазначив Гудименко.

Нагадаємо, в Запоріжжі 2-річний малюк став випадковою жертвою самогубця. 31 грудня на дитину впав чоловік, який вистрибнув з вікна багатоповерхівки.

Під час похорону дитини священик УПЦ МП відмовився відспівувати його, оскільки той був хрещений в Київському патріархаті. Згодом їм відмовив ще один храм УПЦ МП. Зрештою обряд здійснили в церкві КП, де і хрестили хлопчика.

Після чого люди почали приносити ляльки до церков Української православної церкви Московського патріархату, таким чином намагаючись висловити своє невдоволення після того, як священик УПЦ МП відмовився відспівувати загиблу 2-річну дитину.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...