facebook

“Затримання особи, яка вчинила цей злочин”: Аброськін розповів про розслідування вбивства Ноздровської

Як передає Цензор.НЕТ, про це йдеться в повідомленні Відділу комунікації Нацполіції, передає Корупція.Інфо

Нарада відбулася під головуванням першого заступника глави Нацполіції – керівника кримінальної поліції В’ячеслава Аброськіна, за участі заступника глави Нацполіції – начальника Головного слідчого управління Віталія Невгада, начальників структурних підрозділів апарату кримінальної поліції та керівництва поліції Київської області.

Перший заступник глави Нацполіції повідомив, що для розслідування справи вбивства Ірини Ноздровської створено посилену слідчо-оперативну групу. До її складу входять працівники апарату Національної поліції, Головного слідчого управління, Департаменту карного розшуку та інших департаментів, що задіяні для розкриття навмисного вбивства правозахисниці.

“Є певні результати, але попереду ще багато роботи. Працюватимемо в такому посиленому режимі до встановлення і затримання особи чи осіб, які вчинили цей страшний злочин”, – написав він у четвер увечері в Facebook.

Він також додав, що наразі вже допитано велику кількість осіб щодо руху переміщення загиблої, тобто від місця її роботи до місця виявлення тіла. Також проводиться поквартирний та подворовий обхід села Демидів та сусідніх населених пунктів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...