facebook

“Автомобілі зім’яло немов бляшанки”: Ще одна масова ДТП у Харкові, яка забрала життя трьох

Автомобілі зім’яло немов бляшанки, передає Корупція.Інфо

Сьогодні, 30 грудня, вночі на окружній дорозі Харків-Довжанський внаслідок зіткнення BMW з автомобілем “ВАЗ” загинули троє осіб. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Водія та пасажира BMW доправили до Харківської міської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. 53-річний водій і два пасажири “ВАЗ” від отриманих ушкоджень загинули на місці.

“Факт події внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановлюють особу пасажира BMW та одного з загиблих пасажирів “ВАЗ”, а також усі обставини скоєння ДТП.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Нагадаємо, Зайцевій було призначено два місяці ув`язнення без права на внесення застави. Її родина оприлюднила звернення до сімей усіх постраждалих та загиблих, у якому попросила пробачення за доньку та запропонувала усім причетним матеріальну допомогу.

Також суд взяв під варту другого учасника ДТП Геннадія Дронова. Слідчі заявили, що водій Volkswagen поїхав на жовтий колір світлофора, що могло стати однією з причин зіткнення.

Тим часом, Олена Зайцева може уникнути максимального покарання за ДТП, про що свідчить низка заяв і дій її захисту. Зокрема, адвокатка заявила про пом’якшувальні обставини: каяття її підзахисної і добровільні компенсації родинам загиблих та постраждалим.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...