facebook

“Ти врятувала мені життя”: Відомий російський співак сказав приголомшливі слова про Україну

Артист повертається на батьківщину після пройденого лікування в Києві

Російський музикант і композитор Олексій Лебединський, відомий як Професор Лебединський заявив, що Україна витягла його з глибокої депресії і врятувала життя. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook., передає Корупція.Інфо.


“Я повинен був вилетіти з Києва 10-го жовтня, але відлітаю лише на 2,5 місяці пізніше. Замість іспанських замків і улюблених альпійських озер я спостерігав стелі з дивними лікарняними квадратними плафонами і відчував голки у венах. Тепер, вижив, полегшений на цілий жовчний міхур і 12 кг зайвої ваги, я покидаю тебе, Україно”, – написав музикант.

“Спасибі тобі. Ти прекрасна людьми і містами, ти витягла мене з глибокої депресії, ти врятувала мені життя. Тепер головне, щоб ти врятувалася сама. Тримайся, країна неймовірних красунь і добрих людей, країна пробитих бандитів і цинічних злодіїв, країна рафінованих інтелігентів і безпросвітних жлобів, країна прекрасних музикантів і палаючих сердець, країна зі сміливим минулим і поки дуже тривожним майбутнім”, – додав Професор Лебединський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я дуже скоро повернуся, без тебе вже буде важко. Спасибі всім і за все”, – підсумував артист.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...