facebook

“Від фіналу “біжать мурашки” – Софі Тернер про серіал “Гра престолів”

Софі Тернер рада, що знає, як закінчиться “Гра престолів”

Актриса Софі Тернер, відома по ролі Санси Старк у серіалі “Гра престолів”, розповіла про фінал шоу, який стане “дуже-дуже гірко-солодким”, повідомляє The Hollywood Reporter.

“У кінці першого дня роботи над восьмим сезоном “Гри престолів” нам зачитали вголос кінцівку серіалу. Всі розридалися, а потім влаштували овацію шоуранерам. Це було чудово. Вперше всі учасники зйомок перебували одночасно в одному місці і чули всі сцени з нового сезону”, – розповіла Тернер. За її словами, у неї до цих пір “біжать мурашки” по шкірі при думці про фінал серіалу.

“Можна розслабитися, знаючи, як закінчиться серіал, не важливо, чи сподобається це комусь чи ні. Було стільки теорій і дискусій щодо того, як розгортатимуться події – кого глядачі хочуть побачити при владі або кому бажають cмeртi. А ми, нарешті, просто знаємо. І, коли глядачі побачать фінал, я сподіваюся, вони відчують задоволення від того, що це закінчилося і як воно закінчилося.

Хтось буде розчарований, я впевнена, тому що хоче, щоб історії певних людей закінчилися в певних місцях. Але мені дуже подобається те, як Ден і Девід вирішили закінчити серіал”, – заявила актриса.

Фінал сьомого сезону шоу встановив новий рекорд за кількістю переглядів. Пряму трансляцію серії на каналі НВО подивилися 12,1 мільйона осіб, якщо ж брати до уваги глядачів стримінгових сервісів, число глядачів, які подивилися епізод, досягає 16,5 мільйонів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...