facebook

Неподалік Києва збудують енергонезалежне місто

У компанії «ЕлекроЮкрейн» розповіли про створення автономних поселень під Києвом. Вони будуть повністю забезпечені енергоресурсами завдяки використанню поновлюваних джерел енергії.

Місто із новим типом енергоносіїв незабаром може з’явитися в Україні. Компанія вже придбала 2 земельні ділянки на Бориспільському та Житомирському напрямках для реалізації свого амбітного задуму щодо енергонезалежного міста. Будівництво двох невеликих поселень під Києвом почнеться навесні 2018 року.

Що відомо про енергонезалежне місто

За словами виконавчого директора «ЕлекроЮкрейн» Володимира Тарасова, будівництво двох невеликих поселень під Києвом почнеться навесні. Власники квартир або будинків будуть гарантовано забезпечені енергією і звільнені від оплати комунальних послуг. За словами генерального директора «ЕлекроЮкрейн» Анатолія Кравцова, енергонезалежне місто розташується на площі розміром у майже 4,6 тис га.

Гарантійний термін експлуатації сонячної електростанції при цьому складе 25 років, а термін окупності такого проекту сягає від 3,5 до 4,5 років.

“Ми з партнерами вже придбали 2 земельні ділянки на Бориспільському та Житомирському напрямках для однотипних поселень на 260 домоволодінь. Зараз проектуються будинки площею від 40 до 160 кв. м — перші будуть введені в експлуатацію восени 2018 року і коштуватимуть від $25 тис” – Володимир Тарасов, виконавчий директор «ЕлекроЮкрейн».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...