facebook

Чоловік вистрибнув із вікна на сьомому поверсі, а його кривдник ліг спати: приголомшуючі подробиці інциденту

Житель Києва вистрибнув із вікна сьомого поверху, щоб урятуватися від сусіда, який напав на нього з ножем, передає Корупція.Інфо

Про випадок повідомляють у столичній поліції.

Чоловіка врятувало те, що він упав у снігову кучугуру. В повідомленні йдеться, що прийшовши до тями, киянин сам дійшов до консьєржки, яка викликала лікарів та поліцію.

«Близько 6-і ранку до Деснянського управління поліції надійшло повідомлення лікаря про надання медичної допомоги 31-річному мешканцю будинку. У чоловіка діагностували перелом передпліччя та різані рани шиї, які наніс йому сусід», — йдеться в інформації поліції.

За словами начальника слідчого відділу Деснянського управління поліції Романа Трьомсина, конфлікт між сусідами стався після того, як вон разом випивали.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Попередньо встановили, що протягом ночі сусіди розпивали спиртне. Згодом між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Один із чоловіків схопив ножа, накинувся із ним на опонента та встиг вдарити у шию. Рятуючись від переслідувача, потерпілий вистрибнув із вікна на сьомому поверсі, а його кривдник ліг спати», — сказав він.

Сусіда, який напав із ножем, затримали. Проти нього розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За цією статтею йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...