facebook

Це була помста! У Києві чоловік скоїв страшне потрійне вбивство

У Києві чоловік скоїв потрійне вбивство за допомогою сокири. Так він помстився за пограбування своєї квартири, повідомляє сайт Національної поліції.

Перше тіло було виявлено на вулиці Масливка в Дарницькому районі Києва. Чоловіка вдарили по голові сокирою. Друге тіло виявили на вулиці Садовій. Цей чоловік був знайдений із відрубаною головою.

За інформацією, на наступний день у квартирі на вулиці Санаторній поліція виявила тіло 63-річної матері-інваліда, убитої з множинними колото-різаними ранами.

Варто зазначити, що протягом місячного розслідування, поліція змогла встановити особу підозрюваного.

Поліція заявила, що це – житель Дарницького району, раніше судимий за розбійний напад і вбивство. Він звільнився з місць позбавлення волі в березні 2017 року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Повернувшись додому після звільнення, киянин дізнався, що 34-річний місцевий житель, з яким він був знайомий, обікрав квартиру його матері. У неділю зловмисник зустрівся з ним на Осокорках біля озера, убив його, відтяв голову сокирою. Потім за допомогою його мобільного телефону потерпілого домовився про зустріч на березі річки зі спільником квартирника і вбив його. Після цього зловмисник навідався до матері 34-річного киянина, оскільки жінка бачила його, коли він заходив у гості”, – заключили поліцейські.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...