facebook

Моторошна бійка циган з киянами поставила на вуха столицю (Відео)

У Києві в Солом’янському районі в ніч на 23 грудня сталася масова бійка місцевих жителів з циганами.

Як пише в Facebook Los Solomas, натовп циган, чоловік 15, вибігли з палицями і почали бити простих перехожих. “Люди дали їм відсіч, після чого частина нападників втекла. Кілька затримали. Люди не дають вивезти затриманих, щоб їх просто не відпустили”, – йдеться в повідомленні.

Терміново!Щойно на Солом'янському районі в Києві відбулась масова бійка місцевих мешканців з циганами. За словами очевидців, натовп циган кількістю близько 15 осіб з палицями почав бити простих перехожих. Люди дали їм відсіч, після чого частина нападників втекла. Декількох затримали. Люди не дають увезти затриманих, аби їх не просто не відпустили.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Posted by Los Solomas on Freitag, 22. Dezember 2017

Цигани в підземних переходах

Після резонансного подвійного вбивства, яке сталося в четвер увечері в Бориславі, правоохоронці влаштували облаву на місцевих циган. У понеділок, 11 грудня, в рамках розслідування вбивства працівників місцевого магазину поліція спільно з Нацгвардією забрала на допити всіх чоловіків з більш 20 циганських сімей.

Проведення масових затримань ромів підтвердили і в Бориславському відділі поліції, проте спростували інформацію про побиття. За словами головного лікаря центральної міської лікарні Віталія Головчака, один з ромів все ж був побитий, в результаті чого його госпіталізували.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...