facebook

Після наруги підпалили статеві органи 17-річної дівчини: Моторошне згвалтування переполохало ціле місто

У шведському місті Мальме група ґвалтівників поглумилася над 17-річною місцевою жителькою, після чого підпалили її статеві органи. Про це повідомляє користувач Twitter PeterSweden, передає Корупція.Інфо.


Відзначається, що про інцидент написали багато шведських ЗМІ, проте в публікаціях не уточнюється характер травм, отриманих постраждалою.

Групове згвалтування сталося приблизно в 3 ранку за місцевим часом на дитячому майданчику. Після наруги злочинці нібито облили статеві органи горючою рідиною і підпалили їх.

Постраждала була госпіталізована у важкому стані. Відомо, що це вже третє згвалтування в місті за останній місяць, не виключено, що всі ці випадки пов’язані між собою. При цьому в соцмережах поширюються відомості, що за зґвалтуваннями стоять мігранти.

У поліції ці відомості не підтверджують, однак місцевим мешканкам настійно порекомендували не з’являтися в темний час доби на вулиці. При цьому світловий день там зараз закінчується о 16 годині за місцевим часом.

Відзначимо, що більше 40 відсотків населення міста складають мігранти, зокрема, кожен четвертий житель Мальме сповідує іслам.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...