facebook

“При свідках відмовився від перевірки”: Лідера партії “Самопоміч” спіймали п’яним за кермом

8 грудня, у Львові близько 17 год по вул. Богданівська правоохоронцями був затриманий водій авто “Пежо Партенр” із ознаками ознаки алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє кореспондент Форпосту.

За інформацією джерел Форпосту, водієм виявився Тарас Дмитерко – колишній заступник міського голови Винник Уварова, радник міського голови Володимира Квурта та голова партії “Самопоміч” у Винниківській міськраді.Водій відмовився від огляду при свідках на місці події.

«Близько 17 години на вулиці Богданівській ми зупиняли лише один автомобіль такої марки. Водій порушив вимоги дорожньої розмітки «1.16.3», що позначає острівці у місцях злиття транспортних потоків. Коли транспортний засіб зупинили, то у чоловіка виявили ознаки алкогольного сп‘яніння. Він при свідках відмовився від перевірки, чим фактично визнав свій стан. На нього склали протокол за керування у нетверезому стані та винесли постанову за порушення правил дорожнього руху. Тимчасово, до рішення суду в чоловіка вилучили водійське посвідчення. Йому загрожує позбавлення прав на рік і штраф 10200 гривень», – повідомила прес-секретар патрульної поліції Львова Катерина Рибій у відповідь на інформаційний запит.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...