facebook

“Кожен громадянин має право на житло”: Полторак прокоментував чималі статки своєї тещі

Земельні ділянки на 0,035 гектара та 0,145 гектара в селищі Чинадійово Закарпатської області Надія Рязанова купила в жовтні цього року. Раніше вона придбала тут земельну ділянку на 0.105 гектара та будинок на 252 квадратних метрів, орієнтовною вартістю 75 тисяч доларів, передає Корупція.Інфо.

Як повідомляла програма “Наші гроші з Денисом Бігусом” в матеріалі “Міністерська казарма”, теща Степана Полторака володіє квартирою на 140 квадратних метрів у Харкові, придбаною у 2010 році під час головування Полторака у Харківській академії.

Нині вартість квадратного метра в ЖК “Дім на Набережній” сягає 980 доларів США.

“Те, що стосується тещі…трьохкімнатна квартира. Ну по-перше, це не нова квартира. Вона в ній живе 5 або 6 років, здається. Ну я думаю, що, в принципі, відповідно до Закону України, кожен громадянин має право на житло, то думаю, що це питання не зовсім… І майно, яке в неї є, там житлова площа, ви вказали, і “Купер”, це не є надзвичайно високим прибутком”, – прокоментував Степан Полторак.

Минулого року програма також зафільмувала дружину міністра Інну за кермом “Міні Купера” 2015 року, записаного на Рязанову. Користування “Міні Купером” Інна Полторак досі не задекларувала.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...