facebook

“Закликає любити і захищати українського виробника…”: А як пан Ляшко прокоментує одяг який він носить і годинник на своїй руці

Телеведучий каналу 1 + 1 Сергій Іванов на вчорашньому ефірі ток-шоу “Право на владу” поцікавився у лідера “Радикальної партії” Олега Ляшка, який закликає любити і захищати українського виробника – який одяг він носить і що за годинник на його руці.

“Як досвідчений політик, пан Ляшко майстерно уникнув відповіді на питання, але припустив, що його хронометр може бути вітчизняного виробництва, і це припущення мене надзвичайно зцікавило. Допоможіть, будь ласка, впізнати годинник. Перший, хто допоможе, отримає подарунок українського виробництва від мене “, – написав Іванов в своєму пості.

“Страна” з легкістю може впоратися з цим завданням, так як вже неодноразово писала і про годинник, і про переваги в одязі головного радикала.

Швейцарія. Годинники

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ляшко в годиннику Festina

Олег Валерійович носить швейцарський годинник Festina. Коштують такі 4 689 гривень. Це модель F16992 / 2. Корпус виконаний з нержавіючої сталі, а ремінець з шкіри теляти. Ці ж години були на ньому і під час ефіру на 1 + 1.

Водонепроникність цього годинника до 30 метрів.

Відзначимо, що близький друг Ляшко народний депутат Ігор Мосійчук ходить до парламенту в годиннику за $ 16 658. Каже, що такий дорогий подарунок йому підніс співкамерник, з яким він сидів у в’язниці.

США. Уггі і куртка

Виявляється, Олег Ляшко шанувальник легендарних чобіт з овечини. На кількох фотографіях, які нардеп виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, він сидить у дворі свого будинку в уггах.

Ляшко носить чоловічі уггі

UGG – це бренд взуття та одягу, власником якого є американська компанія Deckers Outdoor Corporation.

На ногах у Ляшко уггі за $ 170 або 4659 грн за курсом НБУ на 15.12.2017 р

Овечина, використовувана для чобіт бренду UGG, двостороння – замша зовні і овеча шерсть всередині. Шерсть є “пористою”, тому вона зберігає прохолоду влітку і тепло – взимку. Уггі дуже популярні в Голлівуді. Їх носять там практично всі зірки.

Також у Ляшка є американська куртка Simms.

Олексій Ленський і Олег Ляшко

Ми вже писали про те, що Ляшко вибрав куртку для риболовлі Simms Pro Dry з тканини Gore-Teх (водонепроникна).

Як стверджує виробник, в сувору погоду в такій куртці ви будете почувати себе сухо і комфортно. Тканина Gore-Teх забезпечує 100% водонепроникність, а стреч-тканину на ліктях і плечах не обмежує рухів. Коштує така верхній одяг не багато ні мало від 23 760 до 26 460 гривень. Ціна залежить від кольору і розміру.

Німеччина. Цукерки та куртка

Ще у нього є куртка німецького бренду класу люкс Patrick Hellmann.

Ляшко в куртці за € 1290

Як зазначено на сайті виробника – ця верхній одяг створений за всіма класичними канонами – легка і тепла. З водонепроникним і продуваються верхом з нейлону.

Варто зараз така € 1290 або 42 079 грн.

Облямівка капюшона хутром єнота. На парку міцна блискавка і плетені шкіряні петлі під гудзики. Ця куртка є бестселером від Patrick Hellmann Collection.

А ще зовсім недавно ми бачили, як Олег Ляшко почастувався цукеркою, яку йому запропонувала колега по партії Олена Кошелєва.

Ляшко в парламенті розглядає льодяники

Як виявилося, в руках у лідера “Радикальної партії” – BERRY CANDIES від німецького виробника. Коштують такі 62 гривні. Це льодяники у вигляді краплі з натуральних інгредієнтів. Як зазначено на упаковці, вони містять натуральний фруктовий сік зверху посипані цукровою пудрою, наповнені ароматним смаком ожини, малини і чорниці. Упаковані в подарункову залізну коробку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...