facebook

Всадила кілька пуль в голову і добивала праскою: Жінка при дитині жорстоко розправилась над ветераном АТО

Житомирський апеляційний суд виніс рішення Ользі Горовий, яка вбила свого колишнього чоловіка, ветерана АТО Володимира Горова (позивний «Акила» – ред.) з пістолета, передає Корупція.Інфо

За інформацією журналістів, їй обрали запобіжний захід у вигляді двох місяців позбавлення волі без права внесення застави.

Слід уточнити, що згідно з першим рішенням суду, Горову взяли під варту з можливістю внесення застави в розмірі в 137 тисяч гривень.

«Вбивство сталося 26 листопада в селі Зарічани Житомирської області. Рано вранці Ольга увійшла в будинок до колишнього чоловіка, підійшла до сплячого і кілька разів вистрілила в нього. 11-річна донька намагалася утримати мати від розправи, але Ольга вистрілила в голову екс-бійцю АТО. Також вона вдарила його праскою», – відзначили вони.

Після цього поранений ветеран АТО вистрибнув з другого поверху будинку, і попросив допомоги у сусідів. Помер Горов від крововтрати в лікарні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами його товаришів по службі, це не перший випадок, коли жінка намагалася розправитися над ветераном АТО.

«У перший раз він звернувся в поліцію, коли Ольга всадила йому ніж між ребер. Другий раз – коли новий чоловік Ольги розстріляв Володимира з травматичного пістолета, поранив обличчя, відстрелив частину вуха. Однак поліція і на це закрила очі», – сказав ветеран АТО Володимир Ткач.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...