facebook

“Раніше я її тільки любив, а зараз…”: Юрій Луценко відверто про стосунки з дружиною та її політичну кар’єру

Генпрокурор Юрій Луценко дуже обурюється, що його дружину Ірину поливають брудом в Мережі, передає Корупція.Інфо

Особливо його дратують чутки про пластичні операції його благовірної.

У програмі Hard з Влащенко Луценко розповів, як ставиться до політичної кар’єри дружини, і спростував інформацію про пластику.

Ведуча запитала Юрія Віталійовича, чи подобається йому те, що його дружина пішла в депутати.

Луценко почав здалеку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Коли ще я був міністром внутрішніх справ, ми з нею ходили на якусь політичну вечірку, і коли прийшли додому, по-перше, нарізали ковбаси, бо там таке їсти неможливо, а по-друге, вона сказала – таке враження, що там змії діляться отрутою. І ми більше ніколи не ходили «, – згадав Генпрокурор.

«Коли я потрапив до в’язниці, вона взагалі не хотіла спілкуватися з журналістами. Вона не вміла цього і не хотіла, але довелося. Я завжди говорив, що раніше я її тільки любив, зараз і люблю, і поважаю, тому що вона стала тигром, політиком і продовжує мою лінію», – заявив Луценко.

«Я знаю, що в Мережі її поливають брудом досить часто. Останнє, що мені просто зірвало дах, це те, що вона в Петербурзі робила пластичну операцію. По-перше, вона ніколи не робила ніяких пластик. Вона пережила іншу операцію…», – запевнив Луценко.

“А по-друге, вона весь час проводить на роботі. Я приходжу о пів на першу, вона з’являється за 15 хвилин до мене. Мені це не подобається, але вона – особистість. І Іра має право робити те, у що вона вірить. Тим більше, наші погляди на життя, в принципі, збігаються. Як я можу рекомендувати їй бути менш яскравою, якщо я такий”, – зазначив генпрокурор.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...