facebook

Розкажіть усім! П’ять хитрощів влади, щоб залишити вас без субсидії

Є 5 основныих причин, чому субсидії може не бути

Верховна Рада вже проголосувала за Держбюджет на 2018 рік і 70 млрд гривень розраховані на субсидії. Прем’єр Володимир Гройсман пообіцяв, що будь-який потребуючий українець зможе легко і безперешкодно отримати дотацію.

А «Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату ЖКП» № 635 свідчить про інше. У документі розписані причини, за якими влада може позбавити держдопомоги, передає ubr.ua.

Така звістка може засмутити багатьох, але варто знати, чому судсидій більше не буде в житті українців.

Основні причини:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

1. Якщо українець не заплатив за споживання послуг, вартість яких перевищує фіндопомогу, держава може відмовити в субсидуванні. ЖЕКи і ОСББ регулярно подають звітність державі про боржників. Винятком може бути лише той випадок, якщо українцеві затримали зарплату або пенсію, і він може це документально підтвердити. Погасивши заборгованість, громадянин може відновити субсидію.

2. Також держава може відмовити в фіндопомоги, якщо людина подавала недостовірні дані про свої доходи. Крім того, враховуються дорогі товари і майно.

3. Ще однією причиною для відмови може стати зміна місця проживання українця. Для того, щоб знову отримати субсидію, потрібно заново оформляти документи вже на новому місці. Держава припиняє виплачувати субсидії і в разі смерті одержувача.

4. Соціальний інспектор може виступати ініціатором для скасування субсидії. Це відбувається в тому випадку, якщо при вибірковому обстеженні матеріально-побутових умов виявлять ознаки порушень.

5. Уряд може припинити фіндопомогу в разі заяви власника або ж орендаря.

Як повідомляв портал “Знай.ua”, українська влада визначила нову дату старту монетизації комунальних знижок.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...