facebook

Вона неодноразово підавалась насильству: В Чернівцях жінка зарізала співмешканця

У Чернівцях під час застілля між подружньою парою виникла чергова сварка, яка закінчилася загибеллю чоловіка.
Про це повідомили в прес-службі ГУНП України в Чернівецькій області, передає Корупція.Інфо.

За словами правоохоронців, до них звернулися співробітники швидкої допомоги, які повідомили про чоловіка, виявленому у власному будинку з ножовим пораненням.

«Поліцейські встановили, що 49-річний житель обласного центру загинув в результаті колото-різаного поранення в лівій боковій поверхні тулуба. В ході проведення розшукових дій, поліцейські встановили і затримали зловмисника, якій опинилася 49-річна місцева жителька, яка проживала разом з потерпілим. Того вечора, співмешканці вкотре розпивали спиртні напої і незабаром між ними виник побутовий конфлікт, під час якого людина почала погрожувати жінці фізичним насильством. Вона вже неодноразово піддавалася побиттю з боку чоловіка і на цей раз жінка схопила зі столу ніж і завдала кривдникові удар в область грудної клітини. Відразу після скоєння злочину вона втекла з квартири », – розповіли в прес-службі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...