facebook

“Постріл був у голову, там без шансів”: подробиці дитячої стрільби на Дніпропетровщині

Дворічна Віолета, в яку на Дніпропетровщині вистрілив десятирічний брат , померла ще до приїзду медиків.

Про це  розповіли жителі села Вакулова (колишнє Жовтневе).

За словами односельців, після того, як хлопчик вистрілив у сестру зі знайденого на смітнику зброї, дівчинку доставили в місцевий фельдшерсько-акушерський пункт, однак було вже пізно. “Дитина загинула миттєво. Постріл був в голову, там без шансів”, – розповіла одна з мешканок села.

Жінка згадує, що на місце НП прибуло багато поліції.

“Правоохоронці розпитували людей, хто міг підкинути на смітник пістолет. Але я не знаю нікого з нашого села, хто міг би робити саморобну зброю”, – зазначила мешканка Вакулова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Місцеві жителі кажуть, що дитина знайшла вогнепальний пристрій на звалищі навпроти свого будинку. Там розташований двір, в якому давно ніхто не живе. Люди припускають, що той, хто хотів позбутися зброї, проходячи повз двір, просто кинув його на смітник.

Про сім’ю, в якій сталася трагедія, місцеві жителі відгукуються позитивно. Крім Віолети і 10-річного Максима, батьки виховують 8-річну Настю і Злату, якій менше року. Мама дітей, 28-річна Оксана, колись написала на сторінці в соцмережі: “Я не маю права бути слабкою, я завжди повинна бути сильною тому, що я мама!”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...