facebook

Депутату загрожує 7 років в’язниці, а все через…

Депутат сільської ради Згурівського району може отримати покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років. Все через стрілянину, які він здійснив по особам з гладкоствольної мисливської рушниці, передає Корупція.Інфо.


Як повідомили у прокуратурі Київської області, вказаний депутат, який є головою селянського фермерського господарства, перебуваючи на полі та здійснюючі сільськогосподарські роботи, взявши гладкоствольну мисливську рушницю, здійснив з неї два постріли в сторону осіб, які хотіли проїхати полем.

“Таким чином, внаслідок зухвалих та протиправних дій підозрюваного, потерпілі отримали численні тілесні ушкодження у вигляді рани та синця правої гомілки та стопи, рани стегна, садна грудної клітини, наявності інородних тіл в гомілці, стопи та передпліччі”, – йдеться у повідомленні.

Підозрюваному інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...