facebook

Бойовика “ДНР” засудили до довічного позбавлення волі

Раніше судимий житель Донецька у 2014 році приєднався до лав “ДНР”, де відзначився рядом важких злочинів, у тому числі вбивствами мирних мешканців.

Як довелося встановити прокуратурі, у грудні 2014 року під час виконання диверсійно-розвідувального завдання у селі Водянське Донецької області вказаний чоловік вирішив заволодіти автомобілем місцевого мешканця. Далі зловмисник здійснив декілька пострілів у голову господаря та його дружини, від чого вони загинули. Викрадене авто чоловік у подальшому залишив під час бойового зіткнення з українськими військовими підрозділами. Про це повідомили у прокуратурі.

Повертаючись на територію, підконтрольну так званій “ДНР”, обвинувачений зустрів патруль Державної прикордонної Служби України. Під час перевірки документів підсудний здійснив чотири постріли у голову прикордонника з пістолету Макарова. Проте військовослужбовцю була вчасно надана медична допомога.

Крім того чоловік зберігав 5 пістолетів Макарова, не менше 32 патронів та не менше 10 гранат різного типу. Частину зброї він незаконно носив при собі, а іншу – передав членам терористичної організації “ДНР”.

За скоєні злочини суд призначив 41-річному зловмиснику покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...