facebook

“Мій Брат працює на виробництві”: В Мережі показали, що кладуть в “пельмені”, замість м’яса

Більшість людей віддають перевагу напівфабрикатам, адже це недорого, смачно і не треба годинами стояти біля плити.

А ось що використовують для начинки улюблених вареників, пельменів і котлет знають далеко не всі.

Киянин вирішив показати, чим насправді недобросовісні виробники годують українців.

На своїй сторінці в Facebook Володимир Косенко показав, з чого складається і сама начинка і поділився подробицями виробництва, яке просто шокувало користувачів

«Мій Брат працює на виробництві всіма улюблених пельменів, вареників та іншої смакоти, яку ви готуєте на швидку руку. Тому ми і не купуємо ці продукти. Ні, не тому, що він тягає в рукаві пельмені, а тому, що все «м’ясо», яке міститься в таких продуктах – це обвалювання. Обваляти м’ясо є в т.ч. і в ковбасах, сосисках і інших м’ясовмісних продуктах, які коштують всі гроші світу », – пише киянин.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Покупців звичайно ж привертає ціна товару і яскраві упаковки, на яких виробники друкують обличчя відомих авторитетних людей, таким чином намагаючись показати, що їм можна довіряти. І звичайно ж в складі ви ніколи не прочитаєте правду, з якого ж «м’яса» насправді виготовлена ​​начинка.

Технології виробництва такої начинки не можуть не шокувати.

Фото автора поста

«Це кістки, шкури, обрізані тушки курей та іншого падла, які засовують в спеціальний барабан (на подобі пральної машини), він крутиться, залишки того, що залишилося на цих« продуктах »за рахунок ударів об стінки, відстає від кісток і звалюється в якусь подобу фаршу з сполучних тканин, жиру та інших радощів », – додав чоловік.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...