facebook

У США не вірять в бажання України боротися з корупцією

Державний департамент США засудив зрив генпрокураторою спецоперації НАБУ, а також засумнівався в зацікавленості України в боротьбі з корупцією.

Про це йдеться в заяві Держдепартаменту США.

“Останні події в Україні, включаючи зрив розслідування корупції на високому рівні, арешт співробітників НАБУ, захоплення секретних досьє НАБУ викликають сумніви в прихильності України в боротьбі з корупцією”, – сказано в заяві.
У Держдепі також заявили, що ці події виглядають як частина зусиль, спрямованих на підрив незалежних антикорупційних інституцій, довіри громадськості та створюють ризики для міжнародної підтримки України.

“Немає сенсу боротися за тіло України на Донбасі, якщо її душа буде втрачена в корупції. Антикорупційні інститути потребують підтримки, фінансування і захисту”, – наводить заява слова держсекретаря США Рекса Тіллерсона.

“Відображаючи волю народу України, США закликають всі гілки української влади діяти разом для того, щоб знищити корупцію у всіх державних сферах. Знищення корупції – це ключ до досягнення стабільності, безпеки, процвітання для українців”, – відзначили в Держдепі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...