facebook

Без білизни та з численними травмами: У столиці іноземець жорстоко згвалтував жінку

У Києві затримали 25-річного іноземця, який зґвалтував жительку столиці у під’їзді. Чоловікові загрожує до 5 років ув’язнення.

Про це повідомляє Київ оперативний, посилаючись на відділ комунікації поліції Києва, передає Корупція.Інфо.


Так, вчора до чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що у багатоповерхівці на вулиці Закревського він виявив свою доньку непритомною з синцями на тілі.

Правоохоронці з’ясували, що жінку зґвалтував чоловік, із яким вона познайомилася напередодні в кафе.

Потерпіла у розважальному закладі познайомилась з іноземцем, вони разом вживали алкогольні напої. Жінка додала, що після закриття кафе новий знайомий запропонував провести її додому. Однак, коли вони зайшли у під’їзд, зловмисник почав її душити, від чого вона втратила свідомість.

Прийшовши до тями, потерпіла зрозуміла, що її зґвалтували, оскільки вона лежала на підлозі без білизни та з численними травмами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліцейські переглянули відео з камер спостереження закладу, де відпочивала жінка. Через кілька годин зловмисника затримали. Правоохоронці з’ясували, що підозрюваний – іноземець, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...