facebook

Українка, яка живе у Мілані створила бренд жіночих сумок “Rоsа Lоu”

33-річна Аліна Залевська із Києва зараз мешкає в Мілані. Жінка створила власний бренд жіночих сумок “Роза Лу”. Її вироби продаються в 15 країнах світу, зокрема в Україні, передає gazeta.ua.

Жінка розповідає, що коли закінчила Київський університет, то отримавши диплом, вже за три дні поїхала здобувати другий, італійський. Крім того, Аліна під час навчання працювала по вихідних в одного її знайомого, який має невелику мережу крамниць із сумками.

“Допомагала вибирати моделі. Він помітив, що добре вмію вибирати й продавати. Вгадую моделі, що найкраще продаються. Тоді почав брати мене з собою на фабрики до постачальників. Так познайомилася з роботою фабрик, потім купувала сама сумки й відкрила у Києві невелику компанію та два магазини, які займалися продажем італійських сумок в Україні”, – розповідає Аліна.

Жінка зінається, що першу колекцію створила за три дні. Для цього, вона знайшла фабрику, яка шиє сумки, купила сировину та пояснила, що варто пошити.

“Тоді ж, у машині, коли я їхала з Флоренції. Мені хотілося дати жіноче ім’я новонародженій колекції. Так от, відкрию секрет: Роза Лу – це ім’я дочки моєї знайомої. Мені це ім’я дуже подобалося, і так воно стало іменем бренду, – каже Аліна Залевська.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Насправді це було зовсім непросто. У мене були власні заощадження від продажу сумок, а поїхати на навчання до Італії мені допомогла моя родина. Перший рік був надскладний. Треба було як слід навчитися виробництву. І працювати, не шкодуючи себе. У той рік я хіба що не ночувала на фабриках”, – додає українка.

Аліна Залевська також закінчила інтенсивний курс “Дизайн сумок” в Інституті моди “Sgrigna”.

“Навчилася як слід малювати лекала, знайшла моделіста, який робить викройки, керівника виробництва, кілька лабораторій. Їздила презентувати бренд на різні виставки до Німеччини, Австрії, Нідерландів, скандинавських країн – до речі, дуже добре Північна Європа відгукнулася, від них і зараз багато замовлень”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...