facebook

Воїни АТО залишили послання Зеленському: Ми на вас чекаємо!

Українські захисники не змінюють своєї думки

Українські воїни записали відеозвернення до головного коміку студії “Квартал 95”, шоумэну Володимиру Зеленському.

Відповідне оприлюднене відео в YouTube.

Українські військові 73 морського центру спеціального призначення та 44 артилерійської бригади підтримали Зеленського та його позицію щодо серіалу “Свати”, який заборонили до показу в Україні.

“Шановний, Володимире! Хочемо сказати слова подяки від усього особового складу 73 морського центру спеціального призначення. Знайте, що двері нашого дому завжди відкриті для Вас і вашої студії “95 Квартал”. Ми завжди дуже раді бачити Вас у нас в гостях. Завжди з нетерпінням чекаємо на ваш приїзд. Слава Україні! Героям слава!”, – повідомили воїни.

Відео: воїни АТО звернулися до Зеленського

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Бійці відзначили, що їм дуже приємно, що гумористи є друзями підрозділу, зазначивши, що їх творчість піднімає бойовий дух.

“Володимире, хочу особисто від себе сказати вам велике спасибі. Хороша у вас команда зібралася. Ви робите добру справу і допомагаєте нашому підрозділу. Приїжджайте, ми на вас дуже чекаємо. З вами весело”, – розповів один з військових.

Як повідомляв портал “Знай.uа”, Зеленський заявив, що “Квартал 95” відмовляється далі знімати серіал “Свати”. Також, гумористи зазначили, що будуть відстоювати свої права в міжнародних судових інстанціях”.

Раніше, російський актор Федір Добронравов потрапив до “чорного списку”, що  складений Міністерством культури. Відтепер він є особою, що створює загрозу національній безпеці. На цій підставі “Свати” мають зникнути з екранів українських телевізорів.

У Держкіно пізніше зазначили, що вони скасували державну реєстрацію і визнали прокатні посвідчення всього серіалу недійсними.

22 листопада СБУ заборонила Добронравову в’їжджати в Україну на три рокизаяви. За словами актора, про нього розпускають “брудні чутки”. Пізніше, шоумен Володимир Зеленський записав гостре відеозвернення СБУ, заявивши, що силовики збираються забрати у глядачів “Сватів”. Це викликало справжній резонанс у суспільстві.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...