facebook

Чергова “Зайцева” знесла жінку з дитиною на переході

 

30 листопада на перехресті проспекту Миру та вул. 1-ої Лінії в Миколаєві іномарка Hyundai Matrix збила жінку з дитиною – вони переходили вулицю по нерегульованому пішохідному переходу.
Про це інформують “Новини-N”.
Так, жінка, що тримала дитину за руку, переходила проспект Миру в районі перетину з вулицею 1-ша Лінія зліва направо по ходу руху автомобіля. Весь транспорт, що їхав зі сторони ринку “Колос”, зупинився, щоб пропустити пішоходів.
Як тільки жінка з дитиною пішли на другу половину вулиці, їх збив автомобіль Hyundai, який їхав з боку вул. Південній, в напрямку ринку “Колос”. Від удару постраждалі відлетіли приблизно на 10 метрів від переходу і впали на асфальт.

Внаслідок зіткнення мама і дитина — дівчинка 4-5 років, отримали важкі травми. Жінку “швидка” у непритомному стані забрала в ЛІКАРНЮ. Дівчинку також в непритомному стані доставили в Обласну дитячу лікарню. Стан обох потерпілий розцінюється як важкий.
Як розповіли очевидці, Hyundai, який збив пішоходів, їхав зі швидкістю приблизно 60 км/год, однак водій навіть не намагався гальмувати — по всій видимості він не бачив пішоходів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...