facebook

“Через злих духів”: Чоловік сокирою кастрував свого 13-річного сина

В Індії 39-річний Рам Гопаль Патель дав каструвати свого 13-річного сина сокирою, щоб вигнати з дому злих духів. Хлопчик помер від втрати крові, передає Корупція.Інфо

Глава сім’ї звернувся до 19-річного чаклуна Раджеш Ядаву, коли йому здалося, що в будинку коїться щось недобре. За запевненням чоловіки, останні кілька місяців їх постійно переслідували нещастя.

Чаклун, відомий і як лікар-терапевт, порадив Раму принести в жертву свого сина і пообіцяв, що тоді все прийде в норму, і злі духи залишать сім’ю в спокої. Забобонний чоловік повірив Раджеш.

Як тільки хлопчик повернувся зі школи, батько оглушив його ударом по голові. Потім чаклун узяв сокиру і щодо схвалення батьків провів обряд кастрації. Хлопчик, що стікав кров’ю, залишили лежати на землі. В результаті хлопчик помер, не приходячи до тями.

Примітно, що 34-річна мати сімейства Суніта впевнена, що все це – витівки злих духів, які скаламутили свідомість її чоловіка. Обвинувачені були арештовані за вбивство, змову і приховування доказів. Вони будуть знаходитися під вартою до суду в грудні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...