facebook

Ультрас пригрозили «Шахтарю», що гратимуть у Донецьку, якщо не будуть підтримувати українську армію

Націоналісти і футбольні фанати пред`явили претензії футбольному клубу «Шахтар» за позицію щодо АТО. Представники «Національного корпусу», серед яких були й учасники фанатських Kharkiv City Patriots і The Club, зупинили автобус з футболістами «Шахтаря» в Харкові біля стадіону «Металіст», щоб «поговорити» з гравцями. Відео розмови активісти виставили на своїй сторінці у Facebook.

Мова йшла про незрозумілу позицію клубу щодо війни на сході, а також про інцидент з футболками до акції «Мій тато – герой!». Нагадаємо, 25 листопада футбольний клуб «Шахтар» перед матчем проти «Олімпік Донецьк» виступив проти того, щоб діти традиційно виходили на поле у футболках «Мій батько – герой України», як це вже зробили усі клуби УПЛ. За версією клубу, вони вбачають в акції лише піар-хід певних сил в українському футболі.

Тим не менше, Тарас Степаненко пообіцяв вболівальникам підтримати воїнів АТО в найближчому матчі, а Андрій П’ятов зізнався, що гравці «Шахтаря» багато допомагають нашим військовим, але роблять це не публічно. Ультрас своєю чергою поставили команді ультиматум: «Не підтримаєте нашу армію – будете грати в Донецьку».

До слова, сьогодні, 29 листопада, «Шахтар» гратиме із рівненським «Вересом».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...