facebook

Самописці підтвердили дим на борту літака EgyptAir

Дані з бортових самописців літака компанії EgyptAir, що розбився у Середземному морі, свідчать, що датчики диму вказували на пожежу.

630_360_1463637201-1856-samolet-egyptair

Про це повідомляє «Радіо Свобода» з посиланням на владу Єгипту.

«Підтвердження диму у вбиральні літака та повідомлення експертів, що на знайдених уламках була виявлена кіптява, вказують на користь версії, що пожежа на облавку літака почалася незадовго до того, як він впав у море з висоти 11 тисяч 250 метрів», – йдеться у повідомленні.

Є кілька причин появи вогню, одна з яких – його спричинив вибух бомби.

Нагадаємо: 27 червня прокуратура Парижа розпочала розслідування кримінальної справи щодо катастрофи літака компанії EgyptAir. За словами представника прокуратури, наразі немає ніяких свідчень на користь версії про теракт, тому справу порушили за статтею «вбивство».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Причини катастрофи літака досі залишаються незрозумілими. Знайдені на дні моря два бортових самописця виявилися дуже пошкодженими. Єгипетські експерти не змогли розшифрувати їх і відправили до Франції.

Літак компанії EgyptAir розбився 19 травня. Літак французького виробництва, на борту якого перебували 66 людей, летів з Парижа до Каїра і впав у Середземне море, коли підлітав до єгипетського узбережжя.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...