facebook

Прогноз напередодні свят: Чого очікувати від цін на продукти

Традиційно, українці вже почали задумуватися про новорічне меню. Дехто вже почав закуповуватися продуктами, передает Корупція.Інфо

За словами економістів, значного підвищення цін на свята не відбудеться. Це може статися лише за умови негоди та снігових переметів, які можуть викликати труднощі із постачанням.

Зокрема курятина має залишитися на тому ж самому ціновому рівні, що й зараз. До слова, в Україні вона наразі коштує більше ніж у Литві чи Польщі. Натомість вартість свинини перед святами підвищиться.

Популярні новорічні продукти – червона ікра та шпроти додадуть у ціні приблизно по п’ять відсотків. Разом із тим, цитрусові демонструватимуть стабільну вартість.

Нагадаємо, новий 2018 рік пройде під знаком Жовтої Земляної Собаки. Незважаючи на те, що собака – домашня тварина, вона в першу чергу хижак. Саме тому на столі в новорічну ніч акцент слід робити на м’ясних стравах. Собаці сподобається і птиця, і яловичина, і свинина. У той же час, кількість рибних та грибних страв на святковому столі рекомендується скоротити.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Додамо, найпопулярнішим місцем зустрічі Нового року для українців залишаються Київ, Львів, Одеса та гірськолижні курорти на заході України.

Нагадаємо також, вихідні на Новий рік триватимуть три дні – з 30 грудня (субота) до 1 січня (понеділок) включно. 31 грудня та 7 січня припадають на неділю, тому 8 січня буде неробочим днем.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...