facebook

Сумнозвісний бізнесмен- банкрут “кинув” українців на гроші і відкрив ресторан у Хорватії

Підприємець Денис Олейников, який став відомий після випуску футболок із написом “Спасибо жителям Донбасса”, “кинув” українців на гроші і відкрив ресторан у Хорватії. Про це в Facebook повідомив блогер Михайло Голуб, передає “Обозреватель”.

“Пам’ятаєте Олейникова? Він на вкрадені у довірливих дурників гроші відкрив ресторан у Хорватії”, – пише Голуб.

“Розвів хом’ячків вперше, коли зробив із себе “жеpтву режиму” і вдруге, коли тупо вкрав гроші. На вкрадені гроші придбав ресторан у Хорватії. А тоді довести, що він кидaла було неможливо. Скільки ще вилізе кидал у наш складний час”, – зазначив журналіст Петро Терентьєв.

Зокрема, ще в 2016 році бізнесмен оголосив про банкрутство своїх інвесткомпаній FTBN Wealth Management і OPAYZ.com, і відмовився від зобов’язань перед вкладниками.

Після повідомлення про банкрутство Олейников пішов із соціальних мереж, перестав відповідати на дзвінки і листи і будь-яким чином підтримувати зв’язок із вкладниками.

Згідно з даними одного з джерел Forbes, на момент оголошення банкрутства в розпорядженні бізнесмена було близько 700 тисяч євро.

За інформацією порталу denis-oleinikov.in.ua, в 2017 році Олейников побудував будинок і відкрив ресторан у Хорватії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Людина, яка кинула на гроші купу вкладників Opayz, FTBN відчуває себе дуже і дуже непогано: будинок готовий, діти займаються тенісом із хорошим тренером, ресторан працює”, – йдеться в повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...